anneg_oddvar

Fornøyde og forventningsfulle

Oddvar Uglem(58) og Anne-Grethe Rimul(57) gleder seg til å flytte inn i nyhuset. Oddvar bor allerede i Selbu, mens Anne-Grethe kommer flyttende fra Stjørdal. I Molia Nedre har de funnet både boligen og stedet de ønsker seg.

– Vi er fornøyde med det som er gjort så langt, og er overrasket over den gode rominndelingen. Huset er romslig og har gode planløsninger, her får vi mye for pengene, forteller Oddvar.

Samboerparet ønsket seg nytt hus med god plass til at barn og barnebarn kan komme på besøk. I Molia bor de både sentralt og lett tilgjengelig med alt det de trenger rundt seg. De ser fram til innflyttingen i oktober.

– Vi vurderte litt hva vi skulle gjøre, og hadde ikke bestemt oss om vi skulle bo i Stjørdal eller Selbu. Når vi kikket på boligen og prosjektet her ble vi begeistret, sier han.

Boligen bygges i funkisstil på to plan, og har blant annet stor stue og kjøkken i øverste etasje, tre soverom og stort bad i første etasje. Byggearbeidet er godt i gang, og akkurat nå er gulvene og flislegging  i ferd med å komme på plass.

– Det blir veldig fint og huset passer oss veldig godt, forteller Oddvar.